Van Doek naar Werkelijkheid en Verbeelding!
Beleef Kunst in Midden-Delfland (laatste update: vrijdag 15 november 2019)

'Van Doek naar Werkelijkheid en Verbeelding!' is een levend netwerk

Uitwerking van het idee naar een concreet programma is vooral kansrijk met een netwerk van betrokken partijen. Samen vernieuwen, samen bedenken, doen, samen ondernemen. We nodigen musea, theaters, andere culturele organisaties, kunstenaars, horeca- en recreatieondernemers, landschap- en natuurorganisaties, agrarische en niet-agrarische ondernemers, ondernemersorganisaties en burgers uit om zich actief aan te sluiten. 

Er is al een eerste netwerk van betrokken en geïnteresseerde partijen. Onder andere: Land Art Delft, Museum Prinsenhof Delft, De Mix Fotoprojecten, Boerol, B&B Rechthuis Zouteveen, Het Raadhuis, Boeren IN Delfland, Farm-I-See/BoereGoed, De Gelukkige Stad, Federatie Broekpolder, Culturele Business Case, VNO NCW.

Suggestie en Oproep, In 2019 is het 200 jaar geleden dat de schilder J.B. Jongkind is geboren. Als kind verhuisde hij naar Vlaardingen en het grootste deel van zijn jeugd tot 24 jaar woonde hij in Maassluis. Jongkind zat op de Tekenacademie in Den Haag en wandelde door Midden-Delfland, waar hij heel veel schetsen maakte. Enkele van deze schetsen verwerkte hij tot schilderen. Veel van deze schetsen en schilderijen vertellen het verhaal van het landschap van Midden-Delfland. Van Doek naar Werkelijkheid en Verbeelding doet een oproep aan horecaondernemers en kunstinstellingen suggestie in te brengen voor mooie en inspirerende arrangement.

 
WIlt u meedoen in het netwerk of heeft u ideeën voor arrangementen in 'Van Doek naar Werkelijkheid en Verbeelding', dan kunt u dit formulier gebruiken om contact met ons op te nemen.